avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... semnatura vecini debransare energie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

semnatura vecini debransare energie termica

Buna ziua,
As dori sa stiu ce pot sa fac in situatia in care doresc sa-mi montez centrala termica, intr-un apartament pe care l-am cumparat recent, iar vecinii nu vor sa-si dea acordul.De mentionat că administratorul blocului in care mai sunt apartamente cu centrala, imi pune bete in roate, spunand ca nu-mi trebuie centrala si ca o sa-i fluiere lui caloriferele. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 02:48, 21 Iunie 2014
Puteti sa-i dati in judecata pe obligatia de a face, adica instanta ii poate obliga sa va dea acordul scris daca dv. aratati ca intentionati sa va montati CT de apartament si ca in conditiile legii va este strict necesar acordul lor, iar acestia dovedesc rea-credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie adina83 adina83 Buna ziua.As dori sa stiu unde poate fii reclamat pentru un proprietar care timp de un an de zile a inchiriat un apartament cu centrala termica, ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala termoficare, conectare ilegala gaze nicolae1.elena nicolae1.elena Buna ziua, Locuiesc la bloc in condomiu intr-un scara de bloc cu 10 apartamente .Pe scara s-au tras gaze o parte din vecini s-au conectat la gaze ilegal de ce ... (vezi toată discuția)
Impartire factura gaz eronata mariancel mariancel Buna ziua. Fac parte dintr-o asociatie de 12 locatari (sunt si cenzor) avem o centrala de bloc care produce caldura si apa calda, in apartamente avem ... (vezi toată discuția)