avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Nelamuriri investitii SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Nelamuriri investitii SRL-D

Buna ziua

1. In ghidul programului scrie asa:
"Mijloace de transport în directă legătură cu activităţile codului/codurilor CAEN pe care accesează, cu excepţia vehiculelor de transport rutier de mărfuri, solicitate de întreprinderile care efectuează transport rutier de mărfuri în numele terţilor."
Eu pentru firma mea o sa am nevoie permanent de o autoutilitara pentru distante mici, dar absolut necesare pentru o desfasurare mai buna a firmei, dar aici scrie ca nu pot sa investesc din banii programului in masina. Asta ar insemna ca pana cand cumpar un vehicul din banii proprii trebuie sa ma apelez la firme care se ocupa cu transport?

2. Pentru a fi incluse în investiţia eligibilă, activele corporale şi necorporale trebuie să fie achiziţionate în condiţii de piaţă, respectiv să fie întocmit un dosar de achiziţie care să cuprindă cereri de ofertă(minimum trei), ofertele primite; acestea trebuie să cuprindă: datele de identificare, semnătura şi ştampila ofertantului, un proces verbal semnat de reprezentantul legal al microîntreprinderii S.R.L.-D. prin care să fie justificată alegerea ofertei celei mai convenabile, contractul/contractele cu furnizorul/furnizorii, cu excepţia activelor corporale de la pct. 4.2., subpct. 1, lit. a) şi lit. c) pentru care se va prezenta un raport de evaluare a unui expert evaluator ANEVAR;
Pentru fiecare chestie minima trebuie sa am cerere de oferta? Adica ma gandesc ca pentru utilaje mai mari e de inteles, dar sunt niste chestii minore, care separat n-au o valoare atat de mare, dar sunt multe, impreuna costa mult, dar se gasesc in locuri diferite, si asta ar insemna ca pentru fiecare cuie, burghiu, manusi de protectie....trebuie sa ma duc la 3 locuri diferite?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marius_no74 , utilizator 14:59, 20 Iunie 2013
ica nu am aplicat in perioada imediat urmatoare vreau sa inscriu proiectul pe site,si asta nu intelegeam,de ce trebuie sa fie noi,daca unele dintre echipamente nu sunt noi,insa primesc garantie pentru acestea,nu se incadreaza in cheltuielile aligibile,sa inteleg!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d reinvestire 50% din profit hobotrading hobotrading Buna ziua! Sunt la un pas de a avea un SRL-D in domeniul IT (CAEN: 620_) si am o intrebare referitor la obligativitatea reinvestirii a 50% din profit. Eu ... (vezi toată discuția)
Firma noua sinel sinel 1.Vreau sa deschid o firma;[activitate transport rutier marfa si persoane] cu activitate 0,adica,nu am nici macar masinile cu care sa fac treaba. 2.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Leasing operational ong sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua .Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unui ONG non-profit,care lucreaza cu finantare europeana se pote incheia un leasing operational (autoturism)?Ce ... (vezi toată discuția)