avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati vs judecatori
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati vs judecatori

Buna ziua! Daca ar fi sa alegeti dintre cele 2 meserii care vi se pare cea mai buna?? Unde se castiga cei mai multi bani? Unde munca e mai putin stresanta? Unde sunt satisfactiile cele mai mari? Si, de ce nu, care dintre cele 2 prezinta cel mai scazut factor de risc??
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 20:32, 3 Septembrie 2012
Un judecator de tribunal daca nu ma insel are cel putin 1500 Euro salariu net plus decontare chirie care in Bucuresti e de 600 de Euro pe luna si poate si alte beneficii !! Asta e putin?? Ca avocat cred ca se fac bani dupa vreo 20 de ani cand ii cunoaste lumea... altfel de ce ar veni la un avocat care de abia a intrat in profesie??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare stagiatura avocat debutant SIAM SIAM Buna seara, Va scriu cu rugamintea de a primi un sfat de la cei care deja profeseaza ca avocati si magistrati. Doresc sa sustin examen de admitere in ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept, un viitor nesigur? Hazeleyes Hazeleyes Buna seara, imi doresc sa dau mai departe la Facultatea de drept din București, si desi, pe cat ma incita gândul, pe atat ma înspaimanta. Sunt dispusa sa ... (vezi toată discuția)
Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)