gmancila 
	    	Utilizator

gmancila 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

cristina86m 
	    	Utilizator

cristina86m 
	    	Utilizator	    

cristina86m 
	    	Utilizator

cristina86m 
	    	Utilizator	    

laurentiu123456	                   

Buna ziua ,
Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)
	                    laurentiu123456	                   

Buna ziua ,
Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)

octavia69	                   

am in asociatie doua apartartamente cu debite f. mari pe care le-am actionat in judecata de anul trecut,dar nu am primit inca nici o hotarare. intre timp,ele ... (vezi toată discuția)
	                    octavia69	                   

am in asociatie doua apartartamente cu debite f. mari pe care le-am actionat in judecata de anul trecut,dar nu am primit inca nici o hotarare. intre timp,ele ... (vezi toată discuția)

znicolae9	                   

Am cumparat o casa la licitatie , dar are impozitul neachitat de 4 ani.
Nu imi permit sa platesc impozitul restant al fostului proprietar si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
	                    znicolae9	                   

Am cumparat o casa la licitatie , dar are impozitul neachitat de 4 ani.
Nu imi permit sa platesc impozitul restant al fostului proprietar si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)