avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public

cum se face incadrarea in functie cu studii superioare in urmatoarea situatie:
-ai fost personal contractual,ai urmat facultatea ,ai terminat studiile ,urmeaza incadrarea ca functionar public (de catre inspectorul de resurse umane) si apoi cum poti trece pe studii superioare ?
Mentionez ca desi era la curent cu situatia functionarul cu atributii in gestionarea personalului, nu a facut niciun demers pentru incadrarea ca si functionar public in timpul facultatii sau inainte iar dupa terminare a insistat sa devenim F.P.cu toate ca se putea transforma postul de contractual nemaifiind nevoie de incadrare ca functionar public.
Ce se poate face acum si cine poarta vina?
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 13:42, 25 Septembrie 2012
Daca exercitati prerogative de putere publica conform L 188/1999 este obligat sa va numeasca functionar public.
Daca din contractual v-a numit functionar public acum solicitati promovarea in clasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post contractual in functionar public ALavinia ALavinia Am fost angajata ca analist programator la SPCLEP din 2007, iar din august 2017 primaria mi-a schimbat încadrarea facandu-mă inspector de specialitate, asta ... (vezi toată discuția)
Transformare post ginel958 ginel958 Este posibilă transformarea postului contractual de fochist în post de consilier juridic gradul II şi asta prin HCL? Vă mulţumesc! (vezi toată discuția)
Transformare personal contractual in functionar public zaharia_luminita1 zaharia_luminita1 Va rog ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? Lucrez de 6 ani(26 ani vechime in campul muncii) in cadrul unui serviciu public comunitar local de evidenta a ... (vezi toată discuția)