avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot ataca un raspuns ignorant al CSM ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot ataca un raspuns ignorant al CSM ?

Buna dimineata .
Dupa abuzurile repetate ale unui judecator , am sesizat CSM-ul . Am fost informat despre faptul ca Inspectia Judiciara va verifica cele sesizate si voi primi raspuns de acolo . Acum , dupa ce am primit raspunsul unui inspector sef (semneaza indescifrabil) , constat ca ignorarea dovezilor si minciuna sunt un mod de a fi verificati colegii magistrati (in acest caz) .
1. Pentru faptul ca un expert nu a fost inlocuit in cazul rejudecarii , rotindu-se mai multi judecatori in speta , mi-a raspuns ca nu am insistat cu reiterarea cererii de inlocuire (art.24) , cererile fiind in dosar si fara raspuns al instantei . Chiar expertul cere , in data de 11.01.2012 , inlocuirea pentru motivul ca nu este legal sa mai efectueze o noua expertiza (la rejudecare) , in aceeasi cauza .
2. Referitor la expertiza efectuata pentru stabilirea suprafetei si a vecinatatilor ei, existand declaratia unui martor care a declarat neefectuarea vreunei masuratori , existand declaratia expertului care a afirmat ca masuratorile au fost efectuate in lipsa partilor ( eu fiind prezent la expertiza legala , cu semnatura in documentele depuse de catre expert insantei) , inspectorul nu a vrut sa vada evidenta unei fraude .
3. Pentru faptul ca judecatorul a fost filmat coborand din masina expertului mi-a raspuns ca nu constituie o inpejurare suficienta pentru a atrage suspiciuni dar,...
4. Nici faptul ca judecatorul a modificat , cu scris de mana , incheierea de sedinta , pentru a mai oferi cateva sute de lei expertului , la sfarsitul procesului insa , neverosimil , scriind ca este o suma provizorie , cu toate ca expertul isi primise plata cu cateva luni inainte si , aceeasi instanta i-a impus refacerea raportului de expertiza in contul sumei deja primite - nu constituie ”indicii” .
5 . Despre modificarea , cu scris de mana , al unei incheieri de sedinta , inspectorul nu scoate niciun cuvant ! . Unii au doar drepturi ! Si ne mai si judeca .
6. In sentinta emisa , chiar judecatorul recunoaste ca suma plata expertului a fost efectuata si dovedita in data de ...mai , 2011 (fila 109) ; astfel a fost achitat onorariul si , mai spune sentinta ca ” a fost respinsa cererea expertului de a fi inlocuit ” dar , si ”... onorariu supliment expertiza efectuat in cauza , acesta nefacand nici o dovada a existentei unor costuri suplimentare , cu ocazia celorlalte deplasari la terenul din litigiu si la insatnta ” . Asta dupa ce s-a incheiat judecata .
7. Asadar , dovezi ale complicitatii dintre jude si expert exista , dovezi ale abuzurilor jude-lui exista dar, peste toate , exista interesul acoperirii colegiale . Nu sunt observate nici macar indicii . Un fost coleg de scoala , acum la CSM , apara abuzurile unui jude . Acest jude a fost readus in breasla dupa ce se retrasese...

Va rog , doresc un sfat , spre ce institutie sa ma indrept ? Probele sunt ignorate ; ca si sesizarea .
Sper sa nu fiu ignorat si aici . Frica sa nu fie un impediment .
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
IonPopescu-B, utilizator
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 09:37, 16 Octombrie 2012
Va multumesc . Nu citeste procurorul general , citeste unul care perie ...
[ link extern ] /

Acesta era linkul corect. Mergeti apoi la "sesizati o fapta de coruptie". Este vorba de abuz in serviciu, infractiune asociata faptelor de coruptie.

Mai aveti posibilitatea de a sesiza primul procuror al parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, singurul abilitat sa dispuna cercetarea infractiunilor savarsite de politisti si avocati, judecatori si procurori de la toate instantele.
Va multumesc. Am mai sesizat DNA Bucuresti , acesta a remis sesizarea catre CA Craiova (eu sunt de la Tg Jiu ) si , poate nu va vine sa credeti , CA Craiova (Parchetul) m-a anuntat oficial , in scris , despre faptul ca sesizarea mea a fost transmisa Parchetului Tg Jiu , de unde urma sa primesc raspuns . In concluzie , mafia este omniprezenta . Procurorii impotriva carora am formulat plangere urmau sa se verifice pe ei isisi . Eu urma sa primesc raspuns de la cei care au comis infractiunile in timpul serviciului si in dauna intereselor mele , desigur dupa ce si-ar fi dat singuri ” bobarnace .” Sistemul militienesc nu raspunde pentru abuzurile sale ; mai abitir ca pe vremea comunistilor necameleonizati : unii au doar drepturi . Mai grav este ca asta se numeste ”Sistem de Justitie” ! In acest sistem nu exista semnul egal intre Justitie , dreptate si lege ; fiecare zi care trece confirma putreziciunea si complicitatea mafiota din sistem .
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
IonPopescu-B, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Cui se subordoneaza Inspectia Judiciara si in fata cui raspunde administrativ pentru modul in care isi desfasoara activitatea? Unde se poate depune contestatie ... (vezi toată discuția)
Comertul cu sentinte...vazut de un magistrat ! gigelas gigelas La o adunare a magistratilor,cu ocazia zilei justitiei,un judecator,fost presedinte de Tribunal,a rabufnit si a facut o declaratie publica,precum ca,s-ar ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)