Am o nelamurire.
In Asociatia noastra de proprietari exista o peroana singura intr-un apartament, care are o ocupatie foarte deranjanta pentru ceilalti coproprietari in sensul ca depune plangeri la politie sub varii motive.
Omul din cate stim a fost pensionat inainte de varsta, pe caz de boala psihica - chiar s-a laudat cu asta.
Politia sustine ca este obligata sa-i ia in considerare plangerile.
In aceasta situatie noi - vecinii permanent reclamati ce putem face ?
Ne pierdem timpul si mai grav avem probleme la serviciu stand pe la politie mai mereu si dand declaratii.
Daca noi depunem plangere pentru calomnie e posibil sa pierdem pentru ca el este bolnav psihic ?
Exista posibilitatea legala sa demonstram ca este bolnav psihic ? Am putea avea legal acces la dosarul sau de pensionare pe caz de boala ? Cine ne poate ajuta in acest sens ? Un avocat are acces la documente de acest gen printr-o procedura legala ?
Mesajul de mai sus l-am trimis pe forumul avocatnet.ro acum mai bine de un an - prin martie 2011. La momentul de fata vecinul in cauza are la activ trei NUP in ce ma priveste in urma a trei plangeri penale depuse in decurs de cateva luni. Chiar nu exista nici o iesire LEGALA din aceasta situatie? #-o#-o#-o Nu dispun de bani suficienti si timp pentru a ma muta din acest loc.