avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Returnare impozit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Returnare impozit

Buna ziua stimate doamne si stimati domni.
Doresc sa stiu daca impozitul si taxa de sanatate achitate anticipat pentru un PFA
care nu a avut venituri, se restitue?
Concret : in 2010 am creat un PFA iar apoi in 2011 am radiat acest PFA , in acest timp am achitat anticipat impozitul si sanatatea comform previziunilor din declaratiile fiscale.

PFA-ul l-am creat in speranta unor promisiuni de contracte, cum spun unii
angajatori ca, daca erai PFA puteam colabora dar asa ........ vorbe si promisiuni.
Dar vazind ca nici asa nu se poate dupa circa 9 luni l-am radiat, pt ca ma costau taxele mai mult decit veniturile mele.

Va multumesc pentru amabilitate
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
ghionel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ghionel , utilizator 10:27, 13 August 2012
Orice suma nedatorata se restituie
Va multumesc pentru raspuns.
Imi cer scuze pt intirzierea cu care am raspuns am avut probleme de sanatate si nu am putut accesa internetul,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxe pensii, sanatate, somaj pentru pfa - 2010, 2011 vionut vionut Buna ziua, Am si eu o problema si sunt in ceata rau de tot : la 01.04.2010 am fost nevoit sa-mi deschid un PFA. La inceput, pt ca legislatia permitea, am ... (vezi toată discuția)
Datorii pfa catre cas doru1980 doru1980 buna ziua, am un PFA, care a fost radiat in 2010 de catre Registrul comertului pentru inactivitate. acum in 2012 - cei de la CAS imi cer sa achit taxe CAS ... (vezi toată discuția)
Declaratii si plati pentru pfa traducator roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Am cateva nelamuriri in legatura cu un PFA in sistem real (domeniu: traduceri). Initial, cand am deschis acest PFA, am completat formularul cu ... (vezi toată discuția)