avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe pt a dovedi abuzul emotional
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe pt a dovedi abuzul emotional

ce probe se pot aduna pt a dovedi abuzul emotional la un divort (te injura, te ridiculizeaza, tipa/urla la tine, te manipuleaza cu minciuni si contradictii etc, lista poate continua la nesfirzit) ? abuzatorul se manifesta asa, numai in prezenta sotiei, iar fata de alte persoane se manifesta ca o persoana foarte manierata, atenta, responsabila.
abuz fizic nu (prea) exista, in sesnul ca nu lasa urme !

merci
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:37, 16 August 2012
Si daca martorul stie de la sotie instanta nu va lua in seama.
Este simplu asa ca se va respinge actiunea de divort.
Sunt multi oameni nemultumiti de justitie ca le-a fost respinsa actiunea de divort din acest motiv si apoi acestia spun ca justitia este corupta.

Complicat este sa se admita actiunea de divort si sa divorteze in conditiile expuse si nu simplul fapt de a deschide un proces sortit esecului.
Inca nu putem de vb de respingerea actiunii, cat doamna n-a zis daca sotul e de acord sau impotriva divortului si daca doamna doreste un divort din culpa exclusiva a sotului sau merge pe o culpa comuna.
Interesul e sa divortati sau sa obtineti daune ? Daca nu urmariti sa obtineti despagubiri, nu aveti de ce sa incercati sa dovediti un abuz. Important e sa dovediti ca relatiile intre dvs sunt vatamata cat nu mai pot continua.
Daca nu prea sunt dovezi, mai bine, mai usor, mai rapid, e sa cereti desfacerea casatoriei din culpa comuna eventual fara motivare.
Da, cred ca domnul Cristip confunda acordul sotilor cu lipsa acordului.

Doamna are probleme ca sotul nu este de acord.
De aceea zicea ca este manierat...
Ce rost avea sa intrebe de inregistrari daca sotul era de acord cu divortul...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu sau fara martori la divort? livyo livyo Intentionez sa intentez proces de divort sotiei, am cateva intrebari: 1. la inceputul unui proces de divort, parata poate chema martori ,sau pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Situatii in caz de divort mihali mihali Buna seara, 1.As dori sa stiu, in cazul unui divort (de comun acord sau nu), care este de obicei primul termen dat de instanta? Este acelasi in toate ... (vezi toată discuția)
Actiune divort INFORMAT INFORMAT Va rog, am urmatoarea intrebare: Cum se poate solutiona o actiune de divort daca una dintre parti nu se prezinta. Reclamanta a cerut in actiunea de divort ... (vezi toată discuția)