avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu tarifar de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu tarifar de incadrare

Buna ziua. Printr-o sedinta CA s-a dispus majorarea salariala cu 10% in cazul soferilor dintr-o companie. Cum procedez? Fac decizie de majorare salariala pt. fiecare salariat in parte (mentionez ca salariile difera de la un salariat la altul) sau fac doar o decizie colectiva prin care specific ca s-a dispus majorarea salariala cu 10%?
Fac si act aditional la fiecare salariat in parte, cu modificarea salariala?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 12:06, 9 August 2012
Modificarile salariului de baza, sau a altor elemente ale CIM, in pseta "salariul", se fac numai prin act aditional.
Decizia este doar un act administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca in detrimentul angajatului noiklosa noiklosa Buna din nou :-) M-am gandit sa impart pe subiecte diferite intrebarile mele, ca sa fie mai usor de urmarit si pentru altii care ar putea avea interese ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rugam sa ne ajutati cu un raspuns cu privire la ... oanaportar oanaportar Buna ziua. Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns cu privire la urmatoarea problema: In cazul in care intervine o modificare asupra elementului salariu, de ... (vezi toată discuția)
Decizie sau act aditional pentru modificare salar minim? ContSters86219 ContSters86219 As vrea sa stiu cum este corect in cazul majorarii sal minim de la 670 la 700, sa intocmesc decizie sau act aditional la CIM? multumesc (vezi toată discuția)