avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am cumparat un spatiu alaturi de magazinul meu,cu contract de vanzare cumparare dar in el e specificat ca eu ma oblig sa fac lucrarile aferente dupa vanzare iar daca nu le termin in 2 luni trebue sa le dau penalitati de 50 lei pe zi ,dar sub textul cu lucrarile pe care eu trebue sa la execut mai scrie ca PREZENTUL CONTRACT CONSTITUE TITLU EXECUTORIU.X-( ADICA IMI IA SPATIU(ALTE BUNURI) SAU MA DA IN JUDECATA? VA MULTUMESC
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
monabela, utilizator
Daca documentul detine precizarea ca este titlu executoriu,pe cale de consecinta in caz de neindeplinire clauza in termenul asumat contractual ,urmeaza sa fie demarata procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta ,bunuri mobile/imobile/coonturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta sumei de recuperat
Inca un raspuns inocent si gresit. Nu o poate opri nimeni pe femeia asta sa dezinformeze oamenii ce au nevoie de ajutor?
Chiar daca scrie titlu executoriu, el nu poate fi titlu executoriu decat daca legea prevede ca acest tip de contract este titlu executoriu.
Chiar si daca este facut la notar, pentru a se constata nerespectarea obligatiilor si a se stabili cuantumul penalitatilor va trebui ca vanzatorul sa va dea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chic35 chic35 Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)
Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)
Executor bakugan bakugan buna ziua!eu si sotul meu avem un titlu executoriu emis pe numele amandurora.datoram unei persoane fizice suma de 10000 ron.eu nu lucrez,dar sotul are o ... (vezi toată discuția)