avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contracte de imprumut prin C.A.R.
Discuție deschisă în Executare silită

contracte de imprumut prin C.A.R.

Buna ziua! pentru a recupera o suma de bani de la cineva ce a imprumuta in baza unui contract de imprumut o suma din C.A.R, este nevoie sa se apeleze la un executor judecatoresc? potrivit legii 122/1966 contractele de imprumut sunt titluri executorii. potrivit art 374`1 c.pr.civ., inscrisurile carora legea le recunoaste caracterul de titlu executoriu sunt puse in executare fara investirea cu formula executorie.
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 13:30, 10 August 2012
Da puteti merge cu contractul de imprumut la un executor fara a-l investi cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire arinaioana arinaioana Buna ziua, Am un imprumut facut la un CAR al pensionarilor. S-a infiintat poprire pe pensia girantilor fara a exista un titlu executoriu investit cu formula ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu herculeroco herculeroco Potrivit art. 14 alin. 1 din OUG 119/2007 ,,Ordonanţa de plată, devenită irevocabilă ca urmare a neintroducerii sau respingerii cererii în anulare, ... (vezi toată discuția)
Este necesara investirea? herculeroco herculeroco Potrivit art. 14 alin. 1 din OUG 119/2007 ,,Ordonanţa de plată, devenită irevocabilă ca urmare a neintroducerii sau respingerii cererii în anulare, ... (vezi toată discuția)