avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model acord utilizare emblema si denumire clienti pe ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model acord utilizare emblema si denumire clienti pe site-ul furnizorului

Buna ziua,

As aprecia daca m-ati putea sprijini prin postarea unui model de acord de utilizare a emblemei si a denumirii clientilor unei societatii de aceasta din urma pe site-ul acesteia si in materiale de promovare ale acesteia (ex. brosuri, prezentari, pliante).

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Acord utilizare emblema / logo ale clientilor in materialele promotionale furnizor andyhuszti andyhuszti Buna ziua, As aprecia daca m-ati putea sprijini prin postarea sau directionarea spre un model de acord de utilizare a emblemei si a denumirii clientilor ... (vezi toată discuția)
Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate intelectuala - website $icah $icah Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Doresc sa postez pe un site informatii cu privire la produsele si/sau serviciile unei/unor companii, ... (vezi toată discuția)