avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... acord utilizare emblema / logo ale clientilor in ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

acord utilizare emblema / logo ale clientilor in materialele promotionale furnizor

Buna ziua,

As aprecia daca m-ati putea sprijini prin postarea sau directionarea spre un model de acord de utilizare a emblemei si a denumirii clientilor unei societatii de aceasta din urma pe site-ul acesteia si in materiale de promovare ale acesteia (ex. brosuri, prezentari, pliante).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:54, 6 Octombrie 2019
Nu există acorduri standard, fiecare client are cerințele lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model acord utilizare emblema si denumire clienti pe site-ul furnizorului ion predescu ion predescu Buna ziua, As aprecia daca m-ati putea sprijini prin postarea unui model de acord de utilizare a emblemei si a denumirii clientilor unei societatii de ... (vezi toată discuția)
Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)
Atragere fonduri prin 2% lauracristinadragotoniu lauracristinadragotoniu Avem ONG. Este primul an de functionare si doresc sa stiu ce pasi sunt necesari pentru obtinerea declaratiei 230. (vezi toată discuția)