avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chitante false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chitante false

In urma cu ceva timp mai exact o luna de zile am taiat niste chitante in calitate de agent vanzari ....doar ca pe cea care o lasam clientului taiam suma corecta iar pe cea cu valoare mai mica o predam la firma ....mi-am recunoscut fapta ,suma fiind sub 3500 de lei si o parte din suma am achitat-o.Spuneti-mi va rog ce pot pati in acest caz ,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: fdima26032000@gmail.com , utilizator 12:38, 12 Februarie 2019
mai am o intrebare ....cat timp dureaza pana ajunge in instanta toate astea ,tinand cont ,ca deocamdata nu a fost inaintata nici o plangere nimic?
Daca nu s-a facut plangere dosarul nu va ajunge in instanta.
Se poate sa va fie aplicata si amenda administrativa in cazul in care se depune plangere penala daca avocatul dvs. isi da silinta sa va apere.
Daca nu a fost facuta plangere s-ar putea sa scapati cu bine.Tineti cont totusi ca pentru infractiunea savarsita de dv nu este nevoie de plangere prealabila,o simpla sesizare fiind suficienta pt inceperea urmaririi si punerea in miscare a actiunii penale.
si firma cat timp are sa faca plangerea ...sau si dupa cateva luni poate sa o faca?
Poate sa faca plangere/sesizare pana cand se implineste termenul de prescriptie adica pana peste ani de zile.

Alte discuții în legătură

Pedeapsa delapidare andreea2003 andreea2003 buna ziua, indraznesc sa va adresez si eu cateva intrebari: - am luat de la banca la care lucrez suma de 27500 eur, facandu-mi un overdraft neautorizat pe ... (vezi toată discuția)
Am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe numele meu ce se poate intampla ??? raspundeti va rog ContSters236820 ContSters236820 in urma cu 2 saptamani 2011 am spus ca dau un samsung galaxy S2 la cnv si iam dat o teapa nu iam trimis telefonul si iam trimis alt ceva (chesti) ce pot pati ... (vezi toată discuția)
înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)