avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfiintare autorizatie pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfiintare autorizatie pfa

Sint inregistrata la Circa fiscala de unde apartin ca persoana fizica autorizata,nu am
avut activitate decit un an si jumatate,
acum doresc sa inchid aceasta activitate ,autorizatie de persoana fizica ,
ce trebuie sa fac ? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:48, 16 August 2012
Nu sunteti si la registrul comertului inregistrata?
nu ,la registru nu sint doar la finante
Inteleg ca aveti o profesie liberala.
Pentru ca incetarea temporara sau suspendarea activitatii sa aiba efecte din punct de vedere fiscal, achitati impozitul pe venit si celelalte taxe la zi, completati formularul 070 bifand punctul 2. - inregistrare mentiuni - si-l depuneti (in 2 ex.) la Administratia Financiara la care v-ati inregistrat initial. In urma depunerii acestuia veti primi rezolutia de incetare temporara sau suspendare a activitatii (depinde ce anume bifati).
Alaturat, in linkul de mai jos, aveti modelul formularului 070 cu instructiuni de completare, daca le urmati pas cu pas, nu este greu de completat.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare pfa inregistrata la ministerul justitiei theya_05 theya_05 care sunt formalitatile necesare desfiintarii uni PFA infiintat prin Ministerul Justitiei si nu prin ORC ( traducator ) ? (vezi toată discuția)
Suspendare activitate birou de mediator elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Din anumite motive doresc sa-mi suspend biroul de mediator. V-as ruga sa-mi spuneti ce pasi si ce documente imi sunt necesare in vederea ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)