avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfiintare PFA inregistrata la Ministerul Justitiei
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfiintare PFA inregistrata la Ministerul Justitiei

care sunt formalitatile necesare desfiintarii uni PFA infiintat prin Ministerul Justitiei si nu prin ORC ( traducator ) ?
Cel mai recent răspuns: theya_05 , utilizator 21:02, 28 Octombrie 2013
Ministerul de Justitie v-a eliberat o autorizatie cu care v-ati inregistrat la Administratia Financiara completand formularul 070. Pentru suspendarea activitatii din punct de vedere fiscal, daca aveti toate platile la zi (contributii si impozite), mergeti la Administratia Financiara si completati acelasi formular 070 in care bifati de data aceasta incetarea activitatii.
Dupa ce primiti rezolutia de incetare a activitati, informati si Ministerul Justitiei si tribunalul din localitate in al carui registru de traducatori si interpreti v-ati inregistrat la momentul inceperii activitatii.
L.C.
va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa traducator Giorgina Giorgina Buna ziua, va rog foarte mult sa-mi raspundeti la o intrebare la care toti cei indreptatiti a sti au ridicat din umeri. Detin un Pfa-traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator dana_popa2009 dana_popa2009 Am primit autorizatia de la MJ, m-am inscris la Administratia Financiara, mi-am facut stampila, si de atunci singura activitate legata de acest subiect sunt ... (vezi toată discuția)
Desfiintare autorizatie pfa vio58 vio58 Sint inregistrata la Circa fiscala de unde apartin ca persoana fizica autorizata,nu am avut activitate decit un an si jumatate, acum doresc sa inchid ... (vezi toată discuția)