avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... În ce clasã NISA se încadreazã ?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

În ce clasã NISA se încadreazã ?

In ce clasa NISA (OSIM) se incadreaza vanzarile online de produse parafarmaceutice ? Doresc sa-mi protejez numele magazinului online. Va multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 10:25, 16 August 2012
in clasa 35

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificarea nisa la osim magazin online? ciprian90 ciprian90 Buna ziua, Stiti cumva in ce clasa / clase trebuie sa inregistrez o marca pentru un magazin online care vinde parfumuri? Functionarul de la osim mi-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca expresie uzuala Vernaggio Vernaggio Salut si bine v-am gasit! 1. Doresc sa inregistrez o expresie ( ex. ''batut in cap'' sau ''confectionat manual''). Este relativ des intalnita, dar cine ... (vezi toată discuția)
Clasificare nisa pentru comerþ online cu ebook-uri BogdanSM BogdanSM Buna seara, intentionez sa vand un manual digital in format .pdf prin intermediul internetului si nu stiu exact ce clasa Nisa trebuie sa mentionez pentru ... (vezi toată discuția)