avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca incetare si inca un contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca incetare si inca un contract

Buna ziua,

Imi spuneti si mie va rog frumos daca am un contract pe perioada determinata care are ca perioada :19.08.2011 - 19.08.2012,fac incetare contract incepand cu data de 20.08.2012(urmatoarea zi ultimei zile de lucru) si alt contract pentru aceeasi persoana incepand cu data de 20.08.2012? vreau ca angajatul sa aiba contract de munca pe data de 20.08.2012
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:00, 17 August 2012
De ce nu ii prelungiti acel CIM cu inca o perioada (aveti voie cel mult 36 de luni) sau sa il transformati in CIM pe perioada nedeterminata?

Buna ziua,
Pot sa fac un act aditional la contractul de munca existent in care sa specific ca se modifica durata contractului de munca cu inca un an,acelasi contract avand durata de 2 ani?
Am repetat inca o data ceea ce mi-ati spus ca sa fiu sigura ca am inteles bine.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
1. Da, faceti un act aditional la CIM prin care prelungiti durata acestuia cu inca X luni.

2. Atentie ca in total durata CIM sa nu depaseasca 36 de luni.
Va multumesc!
Buna ziua,
Cu ce articol din codul muncii prelungesc contractul de munca deoarece cand selectez modificare in revisal mi se deschid trei articole in care eu nu ma incadrez,respectiv 83 a,83 e,
83 h.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!

Alte discuții în legătură

Prelungire contract perioada determinata Ank27 Ank27 Buna ziua!Imi puteti confirma ca, contractul de munca incheiat pe durata determinata se poate prelungi de \"n\" ori in decurs de 36 luni, dar durata unei ... (vezi toată discuția)
Contract determinat beta88 beta88 Am o nelamurire in legatura cu prelungirea contractului pe perioada determinata. Pe scurt mi s.a prelungit contractul determinat de 5 ori pe durata a 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Cate prelungiri cu act aditional se pot face in cadrul unui cim durata determinata? mariamarineci mariamarineci Cate prelungiri cu act aditional se pot face in cadrul unui cim durata determinata? Durata maxima a unui cim determinata stiu ca este de 36 luni; in interiorul ... (vezi toată discuția)