avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Calcul retroactiv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Calcul retroactiv

Va salut, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am fost oprit de organele de politie acum cateva zile , control de rutina , am fost testat cu aparatul etilotest tip Drager , mi-a iesit o alcoolemie de 0.53 in aer expirat.Mi s-au recoltat probe biologice , rezulatatele fiind de 0.9 si respectiv 0.8 .Am cerut un calcul retroactiv al alcoolemiei , mentionand in declaratie ca am baut 3 beri Bergenbier Fresh Lemon si un pahar de vin sprit de 250 ml.Acum astept rezultatele.
Ma puteti indruma cu cateva sfaturi sau altceva.? ?
Cel mai recent răspuns: Cristian1990 , utilizator 18:32, 22 Noiembrie 2012
Trebuie sa asteptati rezultatul calculului retroactiv si in functie de acesta o sa stiti ce aveti de facut.
Va multumesc
Daca nu il platiti din banii dvstra este posibil sa dureze destul de mult pana va vine rezultatul.
Am platit deja calculul retroactiv,acum mi s-a zis sa astept rezultatele,daca mai pot face ceva intre timp si ma puteti ajuta,va rog.
in aceasi situatie sunt si eu.ce a ti mai facut de atunci?cat costa calculul retroactiv,va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in etilotest 0.55 ... Costel88 Costel88 Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in etilotest 0.55 si am fost dus la recoltarea probelor biologice. Ar fi bine sa imi pun un avocat sau sa astept ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice RobertBenghia RobertBenghia Buna ziua! Astazi, 28.05.2017, am fost oprit dimineata la ora 2 de un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest. Am avut o concentratie 0,72. Am fost ... (vezi toată discuția)