in data de 4mai2012,am inchiriat un ap pe o durata de 1an, cu plata chiriei in avans p 6 luni +1luma garantie.(mai oct). acum a venit proprietara si imi zice sa plec pana p data de 20oct ca ia vrea sa vanda ap.Contractul este inregistat la fisc.Eu am zis ca nu are cum sa vanda ap atat timp cat exista un contract in derulare si ca nu sunt de acord sa reziliez contractul pt un astfel de motiv si ca poate sa il vanda dupa ce imi expira mie contractul. M.a amenintat cu executor judecatoresc.Mentionez ca deja a venit la usa cu potentialii cumparatori. POATE SA MA DEA AFARA DACA EXISTA UN CONTRACT IN DERULARE SI ALT MOTIV NU ARE DECAT CEL CA VREA SA VANDA AP? STIU CA PREAVIZUL SE POATE FACE CU ACORDUL CHIRIASULUI. CE POT FACE IN CAZUL ASTA?? MULTUMESC
:((
am uitat sa mentionez ca in contract nu este mentionata intreaga suma a chiriei, din 750ron , este trecut doar 300ron. in cazul asta pot plati de acum in colo doar suma care este trecuta in contract?
imi poate face probleme in cazul asta?si mai ales ca in mom cand am inchiriat proprietara era plecata in anglia si acum la fel , este in tara venita fiica dansei, si au avut p cineva cu o agentie imob si cel de acolo a mers sa inregistreze contractul dar nu a avut procura, nu stiu cun d.zeu a putut sa il inregistreze. mentionez ca p contract nu este semnatura proprietarei ci a celui de la ag imob.
Uff, tocmai ati pierdut orice sansa sa ramaneti in imobil. Contractul e nul de drept, proprietara va poate evacua din imobil cand doreste printr-o actiune in instanta.
buna seara, am cunostinta de cele scrise de naparu. ok, am inteles, contractul e nul. cum a fost posibil,oare sa inregistreze cineva la fisc un contract fara sa aiba o procura de administrare? se poate numi victima a unei inselaciuni? putem trage cumva la raspundere persoana care a semnat in locul proprietarei? vrem sa dam pe cineva in judecata pentru situatia asta, cineva trebuie tras la raspundere cumva. pe cine sa dam? pentru ce,mai exact? daca facem asta, exista vreo sansa ca naparu sa aiba castig de cauza?