avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog un sfat legat de un contract de imprumt care nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog un sfat legat de un contract de imprumt care nu exista

Am avut pe vremea cand exista ABNAMRO in 2005 luna 06 un imprumut la ei de 4500 euro pe 5 ani.
Le-am platit ce aveam de restituit, am toate chitantele stranse intr-un dosar.
Au fost preluati de RBS.
Mi s-a zis mai nou ca mai am sa dau 800 de euro penalizari si dobanda.
Eu n-am primit niciodata contractul de imprumut.
L-am cerut la banca RBS insa mi-au dat doar o "Cerere de acordare a imprumutului pentru uz personal" semnata de mine si ABNAMRO CU RBS nu am semnat nimic , nici un contract.
Avand in vedere aceste lucruri pot sa le zic ca nu am de ce sa le mai dau vre un ban si sa le cer despagubiri morale pentru ca m-au bagat in biroul de credite.
Nici macar nu m-au notificat ca am devent client RBS si locuiesc la aceasi adresa de 20 de ani.
Ma poate lamuri cineva daca au vre un temei legal sa mai imi ceara ceva?
Trebuie sa ii dau in judecata?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: chimardan , utilizator 13:46, 22 August 2012
Imi cer scuze de omisie. Am facut acesta hartie insa nu mi-au acordat nici un raspuns. Banuiesc ca ei considera ca eu sunt un vierme . Am o cerere inregistrata acum un an la ei prin care le cer copia dupa contract . Tot ce mi-au furnizat este o cerere de acordare a imprumutului. Copia dupa contract nu mi-au trimiso
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2012
Corneliu2, utilizator
Cum singur spuneti ati facut o hartie prin care cereti sa vi se dea contractul, ori eu v-am spus sa le scrieti cu totul si cu totul altceva....
Asa voi face . Si pe urma dupa ce primesc acesta hartie cu termeni plati la banca ce fac? Le platesc 800 de euro pe dobanzi abuzive dobanda la dobanda?
Din cauza lor azi nu mi-am putut face un credit azi.
Vedeti care este si parerea lor vis-a-vis de intarzierile, penalitatile pe care vi le imputa si uitati-va si in chitantele d-voastra si poate va dati seama cine are dreptate...
Ei probabil dar ma intereseaza sa stiu daca nu exista un contract la baza acest imprumut cat de legal este?
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2012
Corneliu2, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont codrut_c codrut_c Buna ziua, in 2008 am facut un credit de 10000 euro la banca RBS, pana in 2010 am achitat aproximatix 50% din suma datorata , apoi in urmatorii 2 ani deoarece ... (vezi toată discuția)
Card rbs monikcapricorn monikcapricorn am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut Rhiann Rhiann Buna! Acum un an si 9 luni am facut un contract de imprumut legalizat la notar cu un camatar.Oferindu-mi suma x pe o perioada de 3 luni.Eu in respectivele luni ... (vezi toată discuția)