avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA

buna ziua ,va rog ajutati-ma,am de preluat un PFA,eu am tinut numai firme,codul caen=4322,ce declaratii depun ,termene pentru depunere,infiintat pe 9.08.2012;
ce contributii trebuiesc platite pt acest cod caen?multumesc
Cel mai recent răspuns: puipuipuiut , utilizator 16:25, 3 Septembrie 2012
Va multumesc din tot sufletul si va mai intreb ,ca sa fiu sigura,D112 ,nu depun daca nu am angajat?
Buna seara,

Nu trebuie sa depuneti declaratia112 daca nu aveti salariati.

Cu placere!:)
G.M.
multumesc,sunteti un om extraordinar,va mai intreb in leg cu un CM-eu m-am angajat de curand la 8 ore si am salariu de incadrare 660,intre timp a aparut o mare problema la picior ,tb sa ma operez ,sa fac recuperare durata f multe luni,inainte si acum sa ma angajez la ore lucram part time cate 2 ore la diferite SC,CU contract de munca in total 8 ore pe zi ,intrebarea este cum imi calculeaza acum CM,la salariu de incadrare la 8 ore ,sau daca duc adeverinte de venit pe ultimele 6 luni de unde lucram part time si ink lucrez ,imi ia in calcul veniturile respective,sa stiu sa nu pierd si eu la bani ca oricum operatia este costisitoare si recuperarea ff lunga.Va multumesc ff mult si am mare incredere in dvs.,va urez multa sanatate si tot ce va doriti,m-ati ajutat enorm.
Buna ziua, la inceput ,in legatura cu PFA mi-ati spus ca prima declaratie care trebuie s-o depun este in septembrie ,care este aceea ,multumesc,multa sanatate.
multumes ff mult

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfi phantomini phantomini Buna seara! Sunt Pfi si in curand trebuie sa suspend activitatea pentru a intra in concediul de ingrinire a copilului. Imi puteti spune va rog ce am de ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa Blacke Blacke Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA neplatitor de TVA? (vezi toată discuția)