sinzianajurau 
	    	Utilizator

sinzianajurau 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 lucialuca	                   

Angajatorul sustine ca orele suplimentare se platesc abia dupa 3 luni de la efectuarea lor. Este in concordanta cu Codul Muncii acest lucru? (vezi toată discuția)
	                    lucialuca	                   

Angajatorul sustine ca orele suplimentare se platesc abia dupa 3 luni de la efectuarea lor. Este in concordanta cu Codul Muncii acest lucru? (vezi toată discuția)

angelica36	                   

buna ziua
daca am un agajat la opt ore dar care in timpul saptamani lucreaza 6ore poate sa recupereze acele ore sambata sau trebuie platite ca ore ... (vezi toată discuția)
	                    angelica36	                   

buna ziua
daca am un agajat la opt ore dar care in timpul saptamani lucreaza 6ore poate sa recupereze acele ore sambata sau trebuie platite ca ore ... (vezi toată discuția)

cineva10	                   

buna ziua am si eu o intrebare ... lucrez intr-o firma cunoscuta in comertul romanesc .... am contract de munca de 8 h dar uneori lucrez 10 h ..cum ? ni se da ... (vezi toată discuția)
	                    cineva10	                   

buna ziua am si eu o intrebare ... lucrez intr-o firma cunoscuta in comertul romanesc .... am contract de munca de 8 h dar uneori lucrez 10 h ..cum ? ni se da ... (vezi toată discuția)