rendec 
	    	Utilizator

rendec 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 alina_25	                   

Am o cunostiinta lucreaza ca agent de paza si face lunar si   60-70 ore  pe acelasi salariu adica  eu stiam ca  48 ore este durata maxima de munca . (vezi toată discuția)
	                    alina_25	                   

Am o cunostiinta lucreaza ca agent de paza si face lunar si   60-70 ore  pe acelasi salariu adica  eu stiam ca  48 ore este durata maxima de munca . (vezi toată discuția)

justmusy	                   

Buna seara, sunt angajat al unei societati din Romania cu un numar mare de angajati si magazine.Pentru luna in curs am primit un program de 193 de ore lucru in ... (vezi toată discuția)
	                    justmusy	                   

Buna seara, sunt angajat al unei societati din Romania cu un numar mare de angajati si magazine.Pentru luna in curs am primit un program de 193 de ore lucru in ... (vezi toată discuția)

utilizatoranonim0123	                   

Salut,
Recent angajatorul a spus ca pentru fiecare 8 ore suplimentare, va fi obligatorie luarea unei zile libere in urmatoarele 60 de zile.
Am citit codul ... (vezi toată discuția)
	                    utilizatoranonim0123	                   

Salut,
Recent angajatorul a spus ca pentru fiecare 8 ore suplimentare, va fi obligatorie luarea unei zile libere in urmatoarele 60 de zile.
Am citit codul ... (vezi toată discuția)