avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras Carte Funciara BV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras Carte Funciara BV

Care este cea mai simpla metoda de a obtine un Extras de Carte Funciara din Brasov daca nu sunt in tara? Se poate face online? Daca da exista un link unde se poate lua legatura direct cu cei de la BV?

Cel mai recent răspuns: kike , utilizator 14:02, 19 August 2012
Nu se poate realiza astfel de operatii la OCPI prin metoda invocata de dvs
Tot ce puteti face nefiind in tara ,este sa contactati un avocat sau un notar din BV,in lipsa unei rude de gradul I,care sa depuna cerere de eliberare a unui extras de CF.Acesta are valoare de informare,si este valabil o perioada scurta de timp.Doar in momentul in care se cere de catre notarul care urmeaza sa incheie acte notariale,se elibereaza un extras de CF cu valoare juridica.Oricum,se plateste o taxa pentru fiecare individ trecut in aceeasi proprietate,si se elibereaza cate un exemplar pentru fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)