danuza_dodo 
	    	Utilizator

danuza_dodo 
	    	Utilizator	    

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

...dumneavoastra ca vanzator aveti dreptul, conform noului cod civil, sa inserati in contract si sa va notati in cartea funciara un drept de ipoteca pana la plata pretului ....
 ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 fabi_arina	                   

Ce clauze trebuie sa contina un antecontract de vanzare -cumparare a unui apartament ipotecat in favoarea unei banci si ce acte sunt necesare la incheierea  ... (vezi toată discuția)
	                    fabi_arina	                   

Ce clauze trebuie sa contina un antecontract de vanzare -cumparare a unui apartament ipotecat in favoarea unei banci si ce acte sunt necesare la incheierea  ... (vezi toată discuția)

Dharma	                   

Buna seara, am increiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar achitand 70% avans din valoarea imobilului ,urmand ca la data semnarii ... (vezi toată discuția)
	                    Dharma	                   

Buna seara, am increiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar achitand 70% avans din valoarea imobilului ,urmand ca la data semnarii ... (vezi toată discuția)

Dovis	                   

Buna ziua,
Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)
	                    Dovis	                   

Buna ziua,
Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)