avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu cont în UK
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu cont în UK

Buna dimineața
In zilele următoare voi deschide un SRL, însă as dorii ca, contul meu sa fie acela din străinătate nu din Romania , credeți că este posibil asa ceva ? Întreb acest lucru deoarece am locuit ft mult timp in afara și am contul acoloz menționez că este vorba de Anglia ce nu se afla in UE.

VA MULTUMESC DIN SUFLET
Cel mai recent răspuns: Gabigabi67 , utilizator 22:00, 16 August 2020
Nu puteți folosi contul de persoană fizică, trebuie să deschideți, în primă fază, un cont de capital social care să fie al SRL-ului. Și nici după aceea nu veți putea folosi acel cont pentru operațiunile firmei.

Ca idee:
În ce cont bancar se depune capitalul?
Capitalul social se depune în contul bancar al firmei.

La înființarea firmei nu există acest cont, iar banii trebuie depuși înainte de înființare. Pentru a putea deschide contul de capital social, trebuie să mergi la bancă cu actul constitutiv al firmei înainte de a înființa firma la Registrul Comerțului.

Cei de la bancă îți vor deschide un cont temporar pe baza actului constitutiv, iar după înființarea firmei acest cont se transformă în contul firmei.

[ link extern ] /
nu are nici o legatura cu UE. o firma romaneasca are (cel putin) un cont bancar romanesc. ca sa folositi un cont extern, infiintati o firma in acea tara si faceti aici o filiala.
Mulțumesc frumos

adriandimitriu a scris:

nu are nici o legatura cu UE. o firma romaneasca are (cel putin) un cont bancar romanesc. ca sa folositi un cont extern, infiintati o firma in acea tara si faceti aici o filiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social Finfi Finfi Se poate depune aportul in numerar pt majorarea capitalului social al unui SRL roman [b]la o banca din strainatate[/b] (avand in vedere ca asociatul care vrea ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale in romania de catre o firma din ue Liviu Piora Liviu Piora Bna ziua, Intre actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale se cer documentele contabile ale firmei din UE. Documentele contabile=bilantul anual ... (vezi toată discuția)