avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme dupa divort

Buna ziua, Sotul meu a parasit domiciliul in martie anul trecut iar in luna mai anul trecut s-a pronuntat divortul. Nu am facut inca impartirea bunurilor. Intre timp el s-a recasatorit si are un copil de un an cu actuala sotie. Fostul sot doreste sa vina si sa se mute (cu actuala sotie si copilul) in apartamentul in care stau eu impreuna cu fiica mea minora. Cum as putea sa impiedic aceasta situatie care nu mi se pare normala? Cui trebuie sa ma adresez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:50, 22 August 2012
Nu prea aveti cui sa va adresati, trebuie sa-l tineti dincolo de usa, apelati la politie daca face scandal. Interesul lui e sa ceara partajul casei.
Cred ca sunt doar amenintari.. o femeie normala n- ar accepta sa vina in casa fostei sotii, sa locuiasca cu aceasta.
Daca intra in casa, situatia devine complicata.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi din casatorie eclesia eclesia buna ziua,eu si sotul meu nu mai suntem impreuna ,doar in acte,deoarece nici unul dintre noi nu am inaintat divortul (lipsa momentan de bani),dar el nu mai are ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica LoredanAAAAA LoredanAAAAA Buna ziua! Am si eu o problema...sunt intr-o relatie de 5 ani cu un barbat..amandoi suntem divortati(eu de 12ani si el de 5ani-in momentul in care ne-am ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa divort Karapok Karapok Se da urmatoarea problema, sau speta, mentionez ca speta nu imi apartine, doar vreau sa imi ajut niste rude la necaz, despre ce este vorba, varul meu s-a ... (vezi toată discuția)