avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dubla calitate, martor si agent constatator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dubla calitate, martor si agent constatator

As dori sa va supun atentiei, aceasta anomalie dupa parerea mea, agentul constatator sa fie citatat si ca martor. Exista vreo reglementare in acest sens? Nu exista subiectivism in depozitia acestuia? Va multumesc anticipat ptr timpul alocat.
Cel mai recent răspuns: ContSters365439 , utilizator 02:34, 28 Iulie 2015
Am intampinat eu aceasta problema zilele trecute. Am depus o plangere la parchet impotriva unui agent rutier care nervos, mi-a aplicat doua sanctiuni cu amenda maxima fara a gresi cu nimic. Poate e greu de crezut insa nu mint cu nimic. Procesul este in desfasurare. Mi-a inventat sanctiunile. Am depus plangere penala la parchet impotriva politistului iar acum 3 zile mi-a venit raspuns de la procuror de clasarea cauzei si renuntarea la urmarirea penala. Iar la final se mentioneaza citez: Aspectele mentionate de catre numitul (numele organului care a intocmit pv bazat pe minciuna).. au fost confirmate si de catre martorul (numele colegului sau, celalalt agent). Ce parere aveti despre acest aspect ? Este normal ca parchetul sa il numeasca drept martor pe colegul agentului constatator care a fost si el implicat in verificarea documentelor personale . Pareri ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmanare proces verbal amenda de contraventie Just-drept Just-drept Agentul sanctionar trebuie sa inmaneze contravenientului procesul verbal privind amenda de contraventie. Contravenientul a primit procesul verbal a amenzii ... (vezi toată discuția)
Refuzul primirii procesului verbal: consecinte simona lorenada ghimpau simona lorenada ghimpau Ordonanta nr. 2/2001 (actualizata), privind regimul juridic al ... (vezi toată discuția)
Martor la afisarea procesului verbal de contraventie aley aley Poate figura ca martor la afisare , un angajat al institutiei publice care a intocmit procesul verbal de constatare ? Am gresit, am fost sanctionati, iar ... (vezi toată discuția)