pe 23.11.2007 am avut o altercatie cu fosta prietena de atunci si dupa ce am fost lovit de mai multe ori am ripostat si va dati seama ca nu a fost tocmai bine...i-am invinetit ochiul...a fost la politie mi-a depus plangere a fost la iml a scos certificat medico legal unde scrie ca ea are nevoie de 5-6 zile de ingrijire medicala. am primit amenda administrativa si asa mai departe...am fost scos de sub urmarire penala in data de 15.1.2008.
saptamana aceasta am primit o citatie de la tribunal in care ea ma da in judecata pt daune materiale de 30.000 lei si sa ii platesc salariul de la data incidentului pana in prezent deoarece ea nu a mai putut lucra (in urma loviturii fiind echimoze) asa zice ea...e perfect sanatoasa in prezent ma rog este lenesa...intrebarea mea este..dupa mai bine de un an de la data producerii incidentului plangerea poate fi considerata tardiva? in acea declaratie pe care am primit-o si eu acasa tot ce zice ea este fals mai putin faptul ca am lovit-o...totul pot dovedii cu martori..ce sansa are ea sa castige acest proces? cere niste sume....cel putin ireale....va multumesc si sper sa primesc un raspuns pozitiv.
Ea a cerut, dar mai trebuie ca si instanta sa-i acorde ceea ce a cerut. Si sub nici o forma nu va obtine o astfel de despagubire.
Totusi, sa recunoastem, nici dumneavoastra nu ati procedat corect...;)
nu am zis ca nu am nici o vina...am fost si eu prost ca nu m-am dus la iml.......eu am dat odata dar bine..din pacate ...eu eram mai vanat ca ea...dar na...oricum din declaratia ei singurul lucru adevarat este ca am lovit-o...nu poate fi un factor care sa ma ajute in acest proces? am martori care pot spune despre vanataile mele si despre tot ce declara ea. ce parere aveti?
In acest dosar nu intereseaza faptul ca si dumneavoastra ati avut unele vanatai sau probleme medicale de pe urma acelui incident. Ea solicita niste daune morale si contravaloarea salariului in perioada care a trecut de la acel incident pana in prezent.
In primul rand trebuie sa dovedeasca faptul ca datorita acelui incident nu a mai putut sa munceasca si si-a pierdut fostul loc de munca. De asemenea, trebuie sa dovedeasca ca a incercat sa-si caute un loc de munca ....si ca nu a reusit.
De asemenea, trebuie sa arate in ce consta prejudiciul pentru care cere daune morale.
Cu siguranta ca la aceste pretentii si-a angajat un avocat. Nu stiu in ce masura o sa va descurcati singur cu apararea. Consider ca este mai bine sa va angajati un avocat.
O contrazic totusi pe colega mea. Suntem intr-un proces civil.DAca dvs. veti formula in dosar o cerere reconventionala prin care veti cere si dvs. o suma de bani pentru vanatai si..pentru scandalul de care spuneti ca au cunostinta martori, veti avea de castigat. Pe de o parte veti convige judecatorul ca, desi nu aveti certificat medical si nu ati formulat plangere, ati fost si dvs. lovit si umilit, iar pe de alta, cu ajutor specializat...puteti contrabalansa pretentiile...
Este pararea mea, nu inseamna ca eu am dreptate. Dar simplul fapt ca e femeie nu inseamna ca ea nu va putea lovi la fel de rau...cel putin eu asa am inteles ca a fost.
cu avocatul stiu ca trebuie voi vedea cum voi face pt ca stau foarte prost cu partea financiara dar oricum suma pe care a cerut-o ea este foarte greu de obtinut undeva in jur de 45.000 ron 30.000 ron insemnand daune morale...o intrebare...datorita vanatailor si anumitor lucruri nu pot cumva sa contracarez prin aceasi metoda prin cererea unor daune?
Vatamare corporala
radu_i
Aseara am vrut sa merg intr-un club cu prietena.. ajuns aproape de locatie, am parcat regulamentar.. dintr-un BMW X6 s-a dat jos un smecher mare si gras (cu ... (vezi toată discuția)