pe 23.11.2007 am avut o altercatie cu fosta prietena de atunci si dupa ce am fost lovit de mai multe ori am ripostat si va dati seama ca nu a fost tocmai bine...i-am invinetit ochiul...a fost la politie mi-a depus plangere a fost la iml a scos certificat medico legal unde scrie ca ea are nevoie de 5-6 zile de ingrijire medicala. am primit amenda administrativa si asa mai departe...am fost scos de sub urmarire penala in data de 15.1.2008.
saptamana aceasta am primit o citatie de la tribunal in care ea ma da in judecata pt daune materiale de 30.000 lei si sa ii platesc salariul de la data incidentului pana in prezent deoarece ea nu a mai putut lucra (in urma loviturii fiind echimoze) asa zice ea...e perfect sanatoasa in prezent ma rog este lenesa...intrebarea mea este..dupa mai bine de un an de la data producerii incidentului plangerea poate fi considerata tardiva? in acea declaratie pe care am primit-o si eu acasa tot ce zice ea este fals mai putin faptul ca am lovit-o...totul pot dovedii cu martori..ce sansa are ea sa castige acest proces? cere niste sume....cel putin ireale....va multumesc si sper sa primesc un raspuns pozitiv.
haideti sa zic cam toata povestea sa vedeti cam ce si cum...intr-o dimineatza suna tatal ei si ii zice ca eu ii mananc bani si ca ce mai sta cu mine (eu nu i-am cerut vreun ban si nici nu am primit) ea locuind la mine impreuna cu parintii pe cheltuiala noastra...va dati seama ca ce am auzit nu mi-a cazut bine si i-am zis ca are la dispozitie o saptamana sa isi faca bagajele si sa ma lase. in prima seara a fost cum a fost...in a doua seara a cautat mereu motiv de cearta. m-a lovit odata m-a mai lovit inca o data, am imbrancit-o si i-am spus sa se potoleasca si tot asa...m-am intors cu spatele m-a pocnit peste ureche de mi-a tiuit urechea...am plecat la bucatarie, m-am intors si mi-a dat in cap cu un odorizant de camera(acele odorizante care se pot programa la un anumit timp sa pufaie) si mi-a spart capul...atunci am lovit si eu..sa dus la politie si asa m-ai departe...a venit un agent la mine la usa si a ramas putin socat deoarece eu eram destul de vanat. am fost la politie am dat declaratie si eu si ea amandoi specificand ca nu vrem bunuri materiale sau ceva de genul acesta...la politie plecand de la ora 7.30 am. apoi in jurul orei 4.30 pm (dupaamiaza) a venit la mama mea la servici sa ceara cheile sa isi ia bagajele ia plecand la ora 5.20 din casa.
In declaratia pe care ea a depus-o ea spune ca ea ne-a intretinut pe mine si pe tata si mama (nu stiu cum amandoi avand servici), ca am alungat-o din casa in toiul noptii (cum daca am plecat de la politie la ora 7.30 dimineatza), si multe altele ca si-a pierdut locul de munca si asa mai departe...
cam asta e povestea...intrebarea mea este daca in afara de prieteni mai pot apela intr-un fel si la acel politist care a venit in ziua de x la mine acasa si m-a vazut drept martor ca am fost lovit in afara de prietenii mei care au vazut tot?
Bineinteles ca il puteti indica ca martor pe acel politist.Iar in ceea ce priveste cele afirmate de ea,mai trebuie sa si probeze.In instanta toate aceste afirmatii vor trebui probate.
Vatamare corporala
radu_i
Aseara am vrut sa merg intr-un club cu prietena.. ajuns aproape de locatie, am parcat regulamentar.. dintr-un BMW X6 s-a dat jos un smecher mare si gras (cu ... (vezi toată discuția)