avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colaborare PJ- PF fara remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colaborare PJ- PF fara remuneratie

Exista vreun tip de contract/ conventie care sa se poate incheia intre o persoana juridica si o persoana fizica care sa presteze anumite servicii de consultanta pt societatea comerciala, benevol, fara nicio remuneratie? Va rog sa ma ajutati cu niste rapsunsuri avizate, si cu argumente legale. Contractul de voluntariat nu se aplica, deoarece societatea comerciala nu este ONG... Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oana_A , utilizator 09:00, 25 August 2012
Nu cred ca este posbil asa ceva ... incheierea unui act juridic intre o persoana juridca si una fizica fara a se specifica si remunerarea p.f.
Dar daca PF nu vrea remuneratie? Vrem doar un contract legale, de colaborare, prin care PF isi ofera serviciile de consultanta pro bono cumva...
Da, se poate incheia un astfel de contract ... initial m-am referit la faptul ca este foarte greu de crezut ca cineva poate lucra pentru o S.C. fara sa fie platit ...
Ma puteti ajuta cu un model? Cum pot redacta respectivul contract, sub ce forma? Sub forma de conventie civila, cu onorariu 0? Nu stiu de ce model de contract sa ma folosesc, ca sa fiu in limitele legalitatii.. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
Oana_A, utilizator
Vedeti aici o discutie si un model de contract pe aceasta tema:
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Act aditional myteo36 myteo36 daca sunt in concediu medical angajatorul ma poate pune sa semnez un act aditional de schimbare a incadrarii? (vezi toată discuția)
Contract indiidual de munca didibl didibl Art.16 alin.(1) C.M. Contractul individual de munca se incheie in baza consimtamantului partilor, in forma scrisa, in limba romana. Obligatia de incheiere a ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii Brokeru22 Brokeru22 O persoana fizica(care nu poate emite factura/chitanta) incheie un contract cu o societate comerciala. In contract este trecuta suma ce o va plati societatea ... (vezi toată discuția)