avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pauza masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pauza masa

Va rog mult,cand se poate lua pauza de masa la un program de 8 ore?Stiu ca intrebarea e putin ciudata dar angajatorul nu vrea sa dea pauza decat cand vrea el.De ex programul incepe la 6.30 pana la 15,si spune ca el imi poate da pauza si la 14.30 ca asa "vrea el " este posibil sau este o bataie de joc.
Am mai lucrat si in alte parti dar asa ceva nu am auzit.Este sclavie acolo,pacat ca nu pot da numele firmei.isi bat joc de toti angajatii parca suntem sclavii lor.Va rog mult ajutati-ma! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 23 August 2012
Salariaţii au dreptul la pauză de masă şi la alte pauze, în condiţiile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern al angajatorului ... verificati ce se prevede in aceste documente referitor la pauza de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru in schimburi valexandra valexandra Buna ziua, La societatea noastra se lucreaza in 3 schimburi. Salariatii care lucreaza in schimburi au urmatorul program: 06.00-14.30 / 14.30-22 ... (vezi toată discuția)
De cat trebuie sa fie pauza la programul redus pentru gravide? mariacrisa mariacrisa Mentionez ca in contract am trecut un program de 9 ore (1 ora pauza),acum sunt gravida in 14 sapt si am risc de sarcina si am dat la servici hartii de la med ... (vezi toată discuția)
Angajare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua.Incerc de ceva vreme sa ma angajez la o firma de constructii si...nu reusesc.Motivul: - mare parte(cele cu anunt) pun din start program de 10 ore ... (vezi toată discuția)