avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin dupa casatorie

Buna ziua, m-am casatorit de curand si acum trebuie sa ne schimbam buletinele, cum trebuie sa fac in conditiile in care locuim in apartamentul parintilor mei care au decedat din 2005 tata si 2006 mama, apartament pentru care nu am facut MASA SUCCESORALA nu am certificat de mostenitor, cum sa procedez eu acum sa ne putem face amandoi buletinele pe adresa apartamentului in care locuim dat fiind faptul ca acum 2 ani mi-am refacut buletinul si cei de la politie au venit in cercetare sa vada daca locuiesc acolo, au vb cu vecinii cu administratorul si abia asa am reusit sa refac buletinul. Acum cum sa mai fac si cum sa mai procedez? sunt intr-o anumita situatie...
Justitiarul711 a scris:

Aici nu este vorba de deteriorare ci de faptul ca buletinul a fost perforat pe motiv de schimbarea statutului civil si a numelui in urma casatoriei.

:offtopic:

@justitiarul711, mulţumesc pentru remarca dvs. referitor la perforarea C.I.
M-am amuzat pentru faptul că m-am gândit la deteriorare şi nu la invalidarea actului de identitate ca urmare a căsătoriei şi a schimbării stării civile şi numelui :rofl:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie mary_t13 mary_t13 As dori sa stiu care sunt pasii pt schimbarea numelui de familie...La casatorie (acum 6 ani) am luat numele de familie al sotului...dar cum locuim in ... (vezi toată discuția)
Succesiune - urgent! oanaelena88 oanaelena88 Ambii parinti au decedat, mama in 2005, respectiv tata in 2010. Suntem doi frati care am dori sa dezbatem succesiunea apartamentului care a apartinut ... (vezi toată discuția)
Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)