avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire dupa Concediu crestere copil in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire dupa Concediu crestere copil in REVISAL

Buna ziua.
Am nevoie de un raspuns urgent
O salariata are contractul de munca suspendat pentru CCC in intervalul 19 oct 2010- 26 aug 2012.
Salariata si-a manifestat intentia de a intra in somaj. Pana in prezent nu a depus nicio cerere de revenire din CCC.
In cat timp trebuia depusa aceasta cerere, de cand operez in REVISAL incetarea suspendarii si in cat timp trebuie transmis la ITM?
Daca nu depune cererea pana pe 26 august, eu pot opera in revisal incetarea suspendarii?
Dupa revenire trbuie preaviz de 20 zile?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 24 August 2012
Nu exista un termen expres prevazut in HG nr.500/2012 pentru transmiterea incetarii suspendarii ... parerea mea este ca sunt aplicabile prevederile art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 in acest sens ..... cererea de reluare a activitatii se poate depune inainte de termenarea CCC, intrucat in ziua urmatoare celei in care se termina CCC trebuie sa incepeti munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare revisal - incetare suspendare cim/revenire ccc sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul legal in care angajatorul poate inregistra in REVISAL actul de revenire din CIC al angajatei, respectiv ... (vezi toată discuția)