avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare autoturism

Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin.
Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : are succesiunea facuta pe masina , precum si procura speciala ce ii da drept de vanzare al masinii(asa spune el) .
Ce trebuie facut sa nu am probleme si sa pot inscrie masina pe judetul meu(Valcea).
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 25 August 2012
Daca succesiunea a fost dezbatuta ,pe cale de consecinta exista certificat de mostenitor
Ce calitate detine vanzatorul fata de proprietarul de drept al autoturismului,de vreme ce invocati existenta de "procura speciala ce ii da drept de vanzare al masinii"
Daca vanzatorul detine titlu de proprietate asupra autoturismului,incheiati formalitatile de tranzactionare autoturism prin birou notarial
El spune ca merge la Caransebes la mama sa, scoate certificat fiscal.A mai scos un certificat fiscal cand a facut succesiunea dar ca e valabil 30 de zile si a expirat probabil:" eu am succesiunea facuta pe masina , precum si procura speciala ce imi da drept de vanzare al masinii . Daca trebuie mers la Resita , unde locuieste mama mea, eu o sa merg acolo de azi intr-o saptamana si pot ramane pana Luni sa rezolv actele."
adimromania a scris:

El spune ca merge la Caransebes la mama sa, scoate certificat fiscal.
eu am succesiunea facuta pe masina , precum si procura speciala ce imi da drept de vanzare al masinii .

incercati sa fiti coerent in sustineri
Daca dvs intentionati sa achizitionati autoturism ,care este relevanta ca "eu am succesiunea facuta pe masina precum si procura pspeciala ce imi da drept de vanzare al masinii"
Concret dvs vindeti masina sau intentionati sa achizitionati masina de la cel care va merge la Caransebes?

Acela este un citat al vanzatorului:"eu am succesiunea facuta pe masina precum si procura pspeciala ce imi da drept de vanzare al masinii".
Eu cumpar.

Solicitati certificatul fiscal al autoturismului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Procura auto felix26032 felix26032 buna ziua,prietena mea mi-a incredintat masina ei care era inmatriculata pe numele mamei ei,in consecinta am facut o procura in care se mentiona ca eu am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara taxa badrian badrian Buna, sunt din Resita, Caras-Severin, am achizitionat un autoturism din Spania, si as dori sa-l inmatriculez fara taxa...aproximativ 3000 euro. Am un prieten ... (vezi toată discuția)