avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii despre franciza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii despre franciza

As vrea si eu sa gasesc informatii in legislatie sau surse profesionale depre francize. Am in vedere sa cumpar o franciza si imi este teama ca nu stiu in ce ma bag. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 18:02, 26 August 2012
In general franciza priveste cumpararea unui brand, a unei imagini sub care sa va desfasurati activitatea conform cerinteleor francizorului. Se plateste lunar sau functie de natura contractului o suma. Orice deviere de la cerintele francizorului sunt sanctionate de catre acesta. Vedeti informatii in legea 79/1998, si in revistele de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a nu servi un anumit client cris2d2 cris2d2 Va salut. Se da un spatiu comercial - comert cu amanuntul - in care un client care a cumparat un produs revine cu el cum ca vanzatorul l-a inselat, ca nu ... (vezi toată discuția)
Contract de franciza gyoni8 gyoni8 Va rog foarte mult, daca se poate sa ma ajutati cu un draft de contract de franciza, care sa se apropie cat de cat de cerintele Ordonanţei nr. 52/1997 din ... (vezi toată discuția)
Descriere cod caen proiecte energie rusramona rusramona Help , nu gasesc nicaieri pe net un cod caen care sa contina si descrierile activitatilor care pot fi prestate in cadrul codului respectiv. 1 Am nevoie de un ... (vezi toată discuția)