avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert grafolog platit pt. falsificarea unei expertize ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert grafolog platit pt. falsificarea unei expertize tehnico-grafice

S-au semnat 2 contracte de inchiriere, in prezenta a 2 martori.Ulterior proprietarul nu si-a mai recunoscut semnatura, facand plangere penala pt. fals in acte sub semnatura privata.De asemenea proprietarul nu a mai recunoscut inregistrarea contractelor la administratia financiara( desi au primit nr . de inregistrare si data certa)-a determinat Admistratia Finaciara sa faca cercetari pt. frauda!
Contractele au fost experizate ( tehnico-grafic )-se constata ca nu este semnatura proprietarului si nici a chiriasului!!! Nu s-a luat nici o proba de semnatura a chiriasului, doar declarartiile acestuia.Cand i-a fost adus la cunostiinta rezultatul nu a fost lasat nici macar sa citeasca costatarile analizei expertului grafolog.
Proprietarul este o persoana cu influenta mare in orasul respectiv ( Pitesti )-cunoscut pt. coruptie.
Ce autoritati se pot sesiza pt. a se face o analiza grafologica corecta in Bucuresti acolo unde este si imobilul inchiriat, si nu in Pitesti unde o noua analiza poate fi platita?
Expertul grafolog raspunde pt. fapta sa cand se va constata contrariul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:07, 1 Septembrie 2012
Aveti dreptul de a solicita o contraexpertiza si sa aveti si expert parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este proba in instanta ? expertiza grafologica data de experti .. dorudoru dorudoru Daca expertii au constatat falsul unei semnaturi si au trimis Expertiza lor la politie - politia la parchet Ce valoare are intrun dosar penal ? si ce pot ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pot sa solicit contraexpertiza? crissandra75 crissandra75 Buna seara ,asi dori si eu o opinie,tatal meu a fost accidentat mortal de catre un conducator auto ce conducea un renault simbol pe dn67,din expertiza ... (vezi toată discuția)