S-au semnat 2 contracte de inchiriere, in prezenta a 2 martori.Ulterior proprietarul nu si-a mai recunoscut semnatura, facand plangere penala pt. fals in acte sub semnatura privata.De asemenea proprietarul nu a mai recunoscut inregistrarea contractelor la administratia financiara( desi au primit nr . de inregistrare si data certa)-a determinat Admistratia Finaciara sa faca cercetari pt. frauda!
Contractele au fost experizate ( tehnico-grafic )-se constata ca nu este semnatura proprietarului si nici a chiriasului!!! Nu s-a luat nici o proba de semnatura a chiriasului, doar declarartiile acestuia.Cand i-a fost adus la cunostiinta rezultatul nu a fost lasat nici macar sa citeasca costatarile analizei expertului grafolog.
Proprietarul este o persoana cu influenta mare in orasul respectiv ( Pitesti )-cunoscut pt. coruptie.
Ce autoritati se pot sesiza pt. a se face o analiza grafologica corecta in Bucuresti acolo unde este si imobilul inchiriat, si nu in Pitesti unde o noua analiza poate fi platita?
Expertul grafolog raspunde pt. fapta sa cand se va constata contrariul?
Expertiza tehnica auto
ujiman
Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)