Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
Catalin , vrei sa spui ca daca primeste in prima instanta suspendarea si pers. condamnata a fost anterior supus la masura restrictiva de libertate poate el ,sa paraseasca tara/localitatea chiar daca nu inceteaza de drept ?
Asta nu o stiam , poti sa imi zici unde as putea sa vad ceva in leg cu ce spui tu ? Ms !
master09 a scris:
O intrebare la proc.pen.: Daca copilul major formuleaza plangere simpla pentru parintele sau, are nevoie de mandat special? Ma ref. la infractiuni pentru care actiunea penala nu se pune in miscare la plangere prealabila. Multumesc pt raspuns.
eu stiu ca nu. dar trebuie insusita.
marius07 a scris:
Catalin , vrei sa spui ca daca primeste in prima instanta suspendarea si pers. condamnata a fost anterior supus la masura restrictiva de libertate poate el ,sa paraseasca tara/localitatea chiar daca nu inceteaza de drept ?
Asta nu o stiam , poti sa imi zici unde as putea sa vad ceva in leg cu ce spui tu ? Ms !
Marius tu ori faci la misto,ori intelegi doar ce vrei tu.Nu am zis eu asa ceva.
Eu asta am zis:Din momentul in care hot ramane definitiva in cazul suspendarii conditionate,masura preventiva inceteaza.