eu zic ca este b- la vanzare imobile este nevoie de forma autentica ad validitatem.
nu este valabila ca si contract de vanzare dar este valabil ca antecontract -indeplineste toate cond de validitate - la antecontract fiind o promis bilaterala , fiind necesar un nou acord ptr a se incheia valabil
o ultima grila pe seara asta,va rog daca se poate sa motivati raspunsul ca eu nu reusesc sa inteleg:(
Daca s-a intentionat cumpararea unui teren pe care este amplasat o cladire de birouri si s-a incheiat doar un inscris sub semn privata:
a)daca acesta este atestat de avocat,primind data certa,va fi valabil ca vanzare
b)acesta va valora antecontract de v-c cu privire la teren,prin intermediul conversiunii
c)v-c cladirii de birouri este valabila prin simplul acord de vointa a celor 2 parti
d)niciuna
no ultima grila pe seara asta,va rog daca se poate sa motivati raspunsul ca eu nu reusesc sa inteleg:(nDaca s-a intentionat cumpararea unui teren pe care este amplasat o cladire de birouri si s-a incheiat doar un inscris sub semn privata:na)daca acesta este atestat de avocat,primind data certa,va fi valabil ca vanzarenb)acesta va valora antecontract de v-c cu privire la teren,prin intermediul conversiuniinc)v-c cladirii de birouri este valabila prin simplul acord de vointa a celor 2 partind)niciunannbnn
atunci cand mandatarul si-a substituit o terta persoana:
a. substituitul poate actiona impotriva mandantului numai pe cale actiunii oblice, chiar daca substituirea a fost autorizata de mandant
b. substituitul are deschisa actiunea directa impotriva mandantului numia daca mandatarul a fost autorizat sa isi substituie o terta persoana
c. substituitul are intotdeauna deschisa calea actiunii directe impotriva mandantului.
Toate sunt corecte...nu e imperativ...e la latitudinea procurorului