Nu,dar i-am citit cartea asta a doamnei Mihaela Ciobanu de atatea ori,ca i-as recunoaste grilele oriunde.
Dragelor si dragilor...mai avem putin iar eu ma pregatesc de plecare, e cale lunga din Ardeal ... Am intrat sa va urez bafta maxima, inspiratie, sa aveti incredere si atentie sporita si nu in ultimul rand sa aveti credinta!!! Sa de Domnul ca la intoarcere sa ne putem revedea fericiti si increzatori in sansa noastra...si un :luck: pentru noi toti ... Doamne ajuta!!!!
atunci sa zic de ce am ales doar A. eu oricum mi am pierdut de mult increderea in dna cu pricina. B vorbeste despre abrogare, asta nu nseamna ca a fost dezincriminata putand fi prev si n alte acte normative iar la C vorbeste despre elementele constitutiv, ceea ce nu echivaleaza cu neprevederea de catre legea penala a unei fapte. nu stiu cum sa ma exprim pt C.
care sunt rasp?
oana_01 a scris:
femeia si copilul/fatul sunt atat sb pasivi cat si ob. mat.
edit: in cazul in care X isi plimba patrupedul si Y il ucide, se merge doar pe latura civila sau cum?
Cred ca e raspundere civila delictuala
Nu stiu sa-ti spun exact dar din cate citisem,se putea retine si distrugerea in cazul anumitor animale,era o ordonanta data.Deci poate raspunde si penal.Dar in cazul asta subiectul pasiv nu este animalul,ci proprietarul