danielovici a scris:
kendra a scris:
Intrebarea 59 grila 1:
Inculpata, majora, a acostat pe strada un tanar caruia i-a prezentat-o pe vecina sa, in varsta de 14 ani, spunandu-i ca aceasta este dispusa sa intretina relatii sexuale cu el fara a pretinde foloase materiale in schimb. Daca cel acostat respinge propunerea, inculpata va putea fi condamnata pentru:
A. o infractiune de proxenetism;
B. o infractiune consumata de coruptie sexuala;
C. o tentativa de coruptie sexuala.
b
Da, acesta e raspunsul dat corect. Am facut si eu bine aici.
La cea cu profanarea varianta corecta era comisa asupra unui cadavru, poate fi retinuta in concurs ideal cu fav infrac.
La cea cu politistul pe capota, corect tentativa la omor deosebit de grav comisa asupra unui politist.
Nu stiu cum vi s-a parut voua examenul..dar mie una mi s-a parut extrem de greu. Mi s-a parut mai greu ca in iarna, mie cel putin. Sunt curioasa ceilalti ce zic.
Cred ca la penal am avut subiecte comune..la ce citesc aici.
Eu pana la urma am gresit 7 la civil, 8 la pr civ, 5 la penal si 7 la pr pen..astept insa sa apara baremul online sa ma mai corectez inca odata..si sper ca le-am si trecut corect pe foaie..dar, in modul meu "caracteristic" ..am gresit unde era cel mai usor..de ex. am gresit la aia cu cota sotului supravietuitor in concurs cu descendentii..nu am nici cea mai vaga idee de ce si cum am bifat 1/3..sa ma ia cu lesin cand am vazut afara..iar la pr civ am citit o grila invers...