Bună dimineaţa!
În primul rând vreau să îi felicit pe toţI cei care susţin aceste concursuri (ştiu că scriu aici şi cei care au dat direct pe post). Îmi face plăcere să vă urmăresc pentru că am foarte multe de învăţat de la dumneavoastră, indiferent dacă daţi acum concurs şi indiferent dacă aţi obţinut 70 de puncte la proba de duminică. Din punct de vedere profesional sunteţi oameni de valoare.
În al doilea rând şi pentru că azi-noapte am şters mai multe mesaje şi am aplicat un avertisment, vreau să vă rog să puneţi punct discuţiilor pe tema unor posibile fraude la concursul de admitere la INM şi să reluaţi discuţiile despre următoarea probă din concurs. Acest tip de discuţii sunt şi rămân pure speculaţii pentru că nu pot fi probate. Mai apoi, trebuie să ştiţi că nu sunt nici regulamentare. Vă rog să citiţi fragmentul de mai jos din regulamentul de postare în forum.
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. (...) De asemenea, nu ne plac utilizatorii care aduc jigniri sau injurii unor institutii sau unor categorii profesionale. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.
În sfârşit dar deloc în ultimul rând, aceste discuţii deviază spre cu totul altceva decât motivul pentru care există acest topic. În noaptea aceasta, de exemplu, discuţia ajunsese la corupţia din sistem şi la judecătorii care au fost arestaţi. Or, acest topic trebuie să rămână la subiectul pentru care a fost deschis.
Poate ar fi bine să ştiţi şi că există suficiente persoane dintre cele care au muncit enorm pentru aceste concursuri (şi repet că nu contează rezultatul, pentru că poţi să ai o zi proastă şi să se aleagă praful de munca ta), persoane care se simt jignite citind aici că probele sunt aranjate. Am văzut asemenea reacţii an de an în acest subforum, ori de câte ori au apărut acuzaţii de fraudă.
Prin urmare,
vă rog din nou să puneţi punct discuţiilor pe tema unor posibile fraude la concursul de admitere la INM şi să reluaţi discuţiile despre următoarea probă din concurs.
Baftă pe mai departe!
Gabriela Pintea