Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Speta mea: magistratul doctorand are o cauza cu indrumatorul lui in calitate de avocat al unui inculpat; ideea era sa nu te intalnesti cu el inafara cadrului procesual si ca trebuie sa te abtii pentru ca un observator rezonabil ar vedea ca nu esti impartial. M-am incurcat un pic. Maxima a fost ceva cu "toate locurile au martori" , mi-a placut si am scris frumos, zic eu.
Comisia 3 nu a fost foarte prietenoasa, am inteles ca ne-a tinut mai mult; imi trebuie 8, am emotii mari daca il iau. Nu am fost cel mai inspirat la raspunsuri. Pana duminica o sa mor lent.
Bafta tuturor!:luck:
pana una-alta, bucurati-va de rezultatele pe care le-ati obtinut pana acum, de faptul ca v-ati castigat dreptul de a ramane in competitie, fiti constienti de importanta si valoarea punctelor pe care le-ati adunat, oricare dintre voi intruneste conditiile de a fi acolo, doar ca nu sunt decat 200 de locuri, bucurati-va si de asteptare, e adrenalina 100%
Doamne-ajuta !
Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta. Crezi ca este gresit sa ceri ajutorul Lui Dumnezeu si in infaptuirea justitiei?