in luna aprilie am facut o plingere penala la parchetul Piatra Neamt, pentru neplata pensiei alimentara, impotriva fostului sot.
dupa vreo luna am fost contactata de un domn de la politie care mi-a lua o declaratie.si a ramas sa-l caute pe fostul.........intre timp nimic ! a mai trecut vreo luna adica la sfirsitul lunii IULIE .iar nea contactat acel domn de la politie si nea cerut o copie dupa hotarirea de divort .eu am depus o hotarire cind am facut plingerea la parchet ,dar politistul mia cerut una cu formula executorie . ok iam mai dat una si cu formula executorie . si nea spus atunci ca fostul so nu recunoaste ca a primit nici-o hotarire in urma divortului.
problema mea este in felul urmator.
Astazi domnul politist m-a sunat pe telefonul mobil si mia dat numarul de telefon al fostului sot si a spus sa-l sunam sa ne intelegem si alte cele.
la un moment dat am intrebat pe domnul politist cum ramine cu dosarul meu "plingerea penala" daca voi mai primi ceva de la politie sau da la parchet .
domnul politist s-a cam iritat si a inceput sa-mi spuna ca el nu este intermediar si sa ne rezolva noi problemele cu banii si cu ale noastre ca el nu are ce sa faca.
Va rog sa ma invatati ce pot sa fac unde sa merg sa-mi fie luata in considerare problema cu sotul ,vad ca politia nu intermediaza problemele noastre ale oamenilor.
ce pot sa fac ?
va multumesc
domnule Matachiro
vad ca nu sunteti la curent cu realitatea
dati niste raspunsuri..........nici macar pe intelesul dumneavoastra .IMI cer iertare .
dar unde ati citit dumneavoastra ca as fi fost agresata ?????
ce nu am spus care sa ma faca inteleasa ???
era vorba duar de o plingere impotriva fostului sot ,pentru neplata pensiei de intretinere
nu pentru cine stie ce AGRESIUNE.....................
"""exista cai legale insa trebuie sa actionati si nu sa stati sa asteptati ... nu stiu ce."""
pentru asa ceva am apelat la acest forum
in speranta ca cineva ma indruma pe acea "cale legala" caci de stat eu nu voi sta dar...sa stiu
parerea celor care cunosc genul acesta de probleme
va multumesc ca ati incercat sa ma "ajutati"
dar mai bine nu o faceati
o seara buna va doresc......as fi curioasa cite MAME ati ajutat in felul acesta???
Plangere penala
pop_maria
s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)