avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indrumare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indrumare

Buna!
Cineva ma poate lamurii cum sa procedez in cazul in care eu ca si Srl. vreau sa pun la dispozitia , sa "inchiriez",la o institutie bugetara,un angajat de-al meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 28 August 2012
Acel salariat al dvs poate fi responasabil cu relatia cu respectiva institutie /
In mod normal acesta se numeste leasing de personal /
Munca prin agent de munca temporara.

Daca ne dati mai multe detalii...ne-ar fi util.
In ce calitate va presta munca pt respectiva institutie?
Pentru cat timp?
In ce relatie sunteti dvs cu institutia?
Sunteti firma de recrutare si plasare forta de munca?
Ceea ce doriti dvs se poate face prin detasare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca Matei Florentina Matei Florentina Incetare contract munca Buna ziua! Sunt angajatul unei societati de plasare forta de munca (soferi) in comunitate. In baza contractului de munca temporara ... (vezi toată discuția)
Forta de munca utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: o cunostinta are un SRL care se ocupa cu o gelaterie. Forta de munca o procura printr-o firma cu care incheie ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate un srl din ro sa angajeze personal pentru a presta munca in irlanda? Herra_ Herra_ In ce conditii poate un SRL din RO sa angajeze personal pentru a presta munca in Irlanda?! Ma intereseaza partea legata de salariati, asigurari de ... (vezi toată discuția)