Am si eu urmatoarea problema: o cunostinta are un SRL care se ocupa cu o gelaterie. Forta de munca o procura printr-o firma cu care incheie contracte de leasing de personal.
Intrebarea este: poate acest SRL sa incheie la randul sau contracte de leasing de personal pentru angajatii respectivi? Exista si o dispozitie legala care permite sau interzice acest lucru?
Acest SRL isi gaseste forta de munca printr-o firma specializata, nedorind sa mai piarda timp cautand oameni. De aceea am adresat intrebarea de mai sus.
@utillllizator01
Pe langa faptul ca este obligatoriu sa te inregistrezi ca agent de munca temporara (HG 1256/2011), respectand conditiile din actul normativ, pentru a "inchiria" personal, trebuie ca acele persoane sa fie angajatii tai, in baza unui contract de munca temporara.
Prietenul dvs este utilizator (beneficiar) in cadrul acelei relatii, el avand un contract de punere la dispozitie incheiat cu agentul de munca temporara, iar intre beneficiar si angajatul temporar nu exista relatie contractuala.
Indrumare
bandi-iza
Buna!
Cineva ma poate lamurii cum sa procedez in cazul in care eu ca si Srl. vreau sa pun la dispozitia , sa \\"inchiriez\\",la o institutie bugetara,un ... (vezi toată discuția)