avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schimbarea termenului de judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schimbarea termenului de judecata

Am depus un dosar la tribunalul timis prin care ceream restituirea taxei de poluare. Mentionez ca dosarul a fost depus pe data de 3 august 2012 si am primit termen pe 18 ianuarie 2013. Ce as putea face pentru a obtine judecarea dosarului mai devreme ?
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
mirceaur, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirceaur , utilizator 19:43, 27 August 2012
in contextul in care ati primit un asa termen, inseamna ca instanta este supraincarcata. Astfel ca, nu cred ca se va solutiona pozitiv o cerere de preschimbare termen.
Va multumesc pentru raspunsurile primite tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare preschimbare termen adrianef adrianef Am facut o solicitare de preschimbare termen la TMB. Aveam termen de peste 1 an pentru o solicitare de restituire taxa auto si am zis sa incerc. Cererea mi-a ... (vezi toată discuția)
Devansare termen de judecata border2013 border2013 am avut un dosar -la Tribunalul Bucuresti, a fost trimis la Curtea de apel Bucuresti si a fost retrimis la TB, care a stabilit un termen de judecata in 2014. ... (vezi toată discuția)
Divortul anaantohi anaantohi buna seara.am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.am depus cererea de divort in luna mai 2010 si mi-a dat termenul de judecata in data de ... (vezi toată discuția)