avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grad de handicap

stie cineva sa mi spuna daca evaluarea gradului de handicap in afectarea functiilor vederii se face in functie de dioptrii(acolo unde e cazul)?unde pot gasi informatii despre acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:14, 28 August 2012
loredana69 a scris:

stie cineva sa mi spuna daca evaluarea gradului de handicap in afectarea functiilor vederii se face in functie de dioptrii(acolo unde e cazul)?unde pot gasi informatii despre acest lucru?

Informatii gasiti aici,[ link extern ] .
CAPITOLUL 2: FUNCTIILE SENZORIALE
I. EVALUAREA GRADULUI DE HANDICAP ÎN AFECTAREA FUNCTIILOR VEDERII*

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad handicap alo65 alo65 Am probleme cu vederea port ochelari cu dioptri +2 la ambi ochi ,pot beneficia de grad de handicap pentru afectarea functiei vederi ? (vezi toată discuția)
Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)
Este sau nu un handicap? sabadaclarisa sabadaclarisa mama mea are 58 ani.in urma unui atac cerebral a ramas paralizata.ea are nevoie de supraveghere permanenta,nu are pensie sau alt fel de venit.poate fi ... (vezi toată discuția)